RakkoTools

Penggerak Skema XML

Nggawe definisi skema XML (XSD) saka XML

Tambah favorit
Desain XSD:
Jinis Konten

Apa alat iki bisa

Gawe XSD (Definisi Skema XML) saka senar utawa file XML.

Tipe desain skema XML

  • Russian Doll - Siji, kabeh unsur liyane minangka unsur lokal
  • Salami Slice-All minangka unsur global
  • Venetian Blind - ' Russian Doll ', siji unsur global, kabeh unsur liyane yaiku unsur lokal


Jinis konten

  • cerdas (standar) -ketik jinis adhedhasar nilai kasebut
  • set-jinis kabeh senar

migunani kanggo

  • Programer utawa panguji kanggo mriksa akurasi konten (data dibutuhake, jinis data, dawa, kisaran, lan sapiturute) file XML sing ditampa saka klien sadurunge diproses

Piranti related