RakkoTools

Karakter lan Bait Counter

Count karakter, tembung, bita lan garis

Tambah favorit

Jumlah karakter
(Tanpa spasi sadurunge lan sawise sentences)

0

karakter0

Jumlah karakter (tanpa spasi)0

Jumlah garis (tanpa garis kothong)0

Jumlah garis0

Jumlah paragraf0

ukuran UTF-8 bait0

ukuran bait shift_jis0

ukuran bait JIS0

ukuran bait EUC_JP0

Apa alat iki bisa

Karakter Counter counts loro siji pindho bait lan karakter siji-bait minangka salah siji karakter.
Alat iki nampilake macem-macem asil count kayata nomer karakter tembung (karo / tanpa spasi sadurunge lan sawise sentences), Bita nalika diowahi kanggo kode liyane karakter, garis (karo / tanpa garis kothong) lan paragraf.
Uga, nomer karakter tanpa kode HTML, tandha wacan, apa karakter kasebut (s) lan nomer karakter nalika èntitas HTML sing dietung minangka salah siji karakter bisa ditampilake.

"Blank" nuduhake spasi siji-bait, tab, lan ngilangi kaca kene.

Apa entitas HTML?

Lan kode alternatif kanggo karakter reserved sing biasane artosaken minangka kode HTML, utawa kanggo nampilake karakter siro kaya spasi.

migunani kanggo

  • Counting nulis isi / web karo wates karakter.
  • Nggawe lan ngetang salinan iklan karo wates karakter.
  • Nggawe lan ngetang judhul (nganti 60 karakter) lan gambaran (nganti 160 karakter) kaca web.