RakkoTools

Gambar Resizer

Ukur ukuran gambar / foto kanthi ukuran sing cocog

Tambah favorit
  Jembar px  |  Dhuwur px  |  Ukuran
px
px
%

Apa alat iki bisa

Ngowahi ukuran gambar kanthi milih pilihan kayata jembar / dhuwur, persentase, lan aspek aspek tetep

migunani kanggo

  • Ngganti ukuran gambar ing ngisor iki sampeyan nggunakake, kayata nyetel gambar avatar utawa nggawe spanduk pariwara
  • Ngurangi ukuran gambar kanggo ngirim liwat e-mail utawa upload menyang wujud

Piranti related

Open Graph Debugger / simulator
Ekstrak Gambar gambar situs web
Pengirim warna
Video menyang Konverter GIF
Pamilih Warna Gambar
Generator Ikon & App Ikon
Generator Meme
Penggawe Seni ASCII (AA)
PNG - Konverter JPG
Excel menyang TABLE TAG
Gambar Gambar Transparan
Potong Gambar