RakkoTools

Punycode Panggantos

Convert strings menyang Punycode lan kosok-balene

Tambah favorit
Punycode Panggantos | RAKKOTOOLS Ngembangaken iki kanggo garis tetenger karo seret lan selehake lan mung ngeklik iku, sampeyan bisa ngowahi URL nelusuri ing nggunakake menyang Punycode.

Apa alat iki bisa

Nindakake karakter non-alphanumeric (karakter full-jembaré) menyang Punycode lan kosok-balene.
Multiple mata uang sing bisa karo baris ngilangi.
Nggunakake bookmarklet a, sampeyan bisa ngowahi URL saka situs liyane sing browsing, mung karo klik.
IDN dhaftar TLD kompatibel


Apa Punycode?


Punycode nuduhake technique algoritma kanggo konversi senar digunakake kanggo Jeneng internationalized Domain (IDN).
Wiwit karakter kasedhiya digunakake ing DNS ana sing winates, Punycode digunakake kanggo kompatibilitas. jeneng
Domain diowahi menyang Punycode sing prefixed karo "xn--".
(eg) sadurunge konversi: ラ ッ コ .tools -> sawise konversi (Punycode):. Xn--tck5a9g.tools
Senajan teks beda sadurunge lan sawise konversi, lagi URL padha

Apa sing jeneng internationalized domain (IDN)?


IDN nuduhake jeneng domain sing wis ditulis karo macem-macem karakter non-alphanumeric digunakake ing jeneng domain tradisional.
-loropaken karakter multi strings sing ora digunakake kanggo komunikasi karo DNS, nanging aturan tartamtu (Punycode) wis Applied. Akibaté, operasi wis dileksanakake tanpa ganti mekanisme saka DNS.

Apa DNS (Domain Name System)?


DNS nuduhake sistem sing saged lan makaryakke domain liwat internet.
Iku Associates a domain karo alamat IP kanggo Manajemen.

Apa bookmarklet a?
A bookmarklet iku program prasaja sing bisa ngaktifake saka tetenger Panjenengan.
kanthi nambahake bookmarklet kanggo tetenger bar karo drag- lan-gulung, sampeyan bisa ngaktifake Punycode rate karo klik, nalika njelajah situs liyane.

migunani kanggo

  • Priksa seratan Punycode nalika ndhaptar lan IDN (internationalized Jeneng Domain).
  • Priksa carane angsal IDN wis ditulis ing Punycode.
  • pambatalan konversi otomatis URL ing IDN, nalika disalin lan pasted.
  • Nindakake URL kanggo ketik saka IDN kanggo Punycode, kanggo browser lawas kompatibel karo IDN.

Piranti related