RakkoTools

Open Graph Debugger / simulator

Mriksa ukuran lan tampilan og: image, lan: title lan og: gambaran

Tambah favorit
Open Graph Debugger / simulator | RAKKOTOOLS Ngembangaken alat iki kanggo tetenger bar karo seret lan selehake, sampeyan bisa mriksa setelan Bukak Graph of website ing browsing, karo klik siji.
mriksa sawetara URL

Simulasi gagal. Mangga konfirmasi gambar kapilih.

Informasi setelan iki kasedhiya. Mangga konfirmasi URL.

Facebook

Twitter

Hatena Bookmark

LINE

seret-lan-gulung gambar
utawa pilih gambar kanthi ngeklik kene

* Dianjurake gambar * jembaré dhuwur × (rasio aspek 1: 0.525) 1200 630 Iku kanggo nandheske disetel ing tengah gambar

Simulasi gagal. Mangga konfirmasi gambar kapilih.

Facebook

PC

RAKKOTOOLS | gampang & pribadi web trep

RAKKOTOOLS nyedhiyakake pribadi web prasaja lan trep. Utamané kita kurban pribadi web sampeyan bisa nggunakake intuitively lan lancar tanpa tandha-up, lan kita ngembangaken liyane macem-macem. pendapat bab situs iki ngormati nemen!

smartphone

RAKKOTOOLS | gampang & pribadi web trep

RAKKOTOOLS nyedhiyakake pribadi web prasaja lan trep. Utamané kita kurban pribadi web sampeyan bisa nggunakake intuitively lan lancar tanpa tandha-up, lan kita ngembangaken liyane macem-macem. pendapat bab situs iki ngormati nemen!

Twitter

PC

RAKKOTOOLS | gampang & pribadi web trep

RAKKOTOOLS nyedhiyakake pribadi web prasaja lan trep. Utamané kita kurban pribadi web sampeyan bisa nggunakake intuitively lan lancar tanpa tandha-up, lan kita ngembangaken liyane macem-macem. pendapat bab situs iki ngormati nemen!

smartphone

RAKKOTOOLS | gampang & pribadi web trep

PC gedhe

RAKKOTOOLS | gampang & pribadi web trep

RAKKOTOOLS nyedhiyakake pribadi web prasaja lan trep. Utamané kita kurban pribadi web sampeyan bisa nggunakake intuitively lan lancar tanpa tandha-up, lan kita ngembangaken liyane macem-macem. pendapat bab situs iki ngormati nemen!

smartphone gedhe

RAKKOTOOLS | gampang & pribadi web trep

RAKKOTOOLS nyedhiyakake pribadi web prasaja lan trep. Utamané kita kurban pribadi web sampeyan bisa nggunakake intuitively lan lancar tanpa tandha-up, lan kita ngembangaken liyane macem-macem. pendapat bab situs iki ngormati nemen!

Hatena Bookmark

PC

RAKKOTOOLS | gampang & pribadi web trep

smartphone

RAKKOTOOLS | gampang & pribadi web trep

app ing smartphone

RAKKOTOOLS | gampang & pribadi web trep

LINE

PC, smartphone

RAKKOTOOLS | gampang & pribadi web trep

RAKKOTOOLS nyedhiyakake pribadi web prasaja lan trep. Utamané kita kurban pribadi web sampeyan bisa nggunakake intuitively lan lancar tanpa tandha-up, lan kita ngembangaken liyane macem-macem. pendapat bab situs iki ngormati nemen!

Sampeyan bisa milih nganti 50 gambar bebarengan. RAKKOTOOLS | gampang & pribadi web trep RAKKOTOOLS nyedhiyakake pribadi web prasaja lan trep. Utamané kita kurban pribadi web sampeyan bisa nggunakake intuitively lan lancar tanpa tandha-up, lan kita ngembangaken liyane macem-macem. pendapat bab situs iki ngormati nemen! mriksa individu Tukang njaluk informasi setelan. Mangga konfirmasi URL. og: image ora kasebut og: title ora kasebut og: gambaran ora kasebut gambar Mangga ketik URL. Sampeyan bisa nemtokake munggah kanggo 50 URL bebarengan.

Apa alat iki bisa

Open Graph Debugger / simulator kompatibel karo saben SNS.
  • Nampilake carane kaca bareng karo Open Graph, kanthi ngetik URL
  • Showing og:. Image / og: title / og: gambaran ing pratilik carane kaca punika sambungan ing facebook / Twitter / LINE / Hatena Bookmark.
  • nampilake kabeh sing versi PC, smartphone lan app karo macem-macem ukuran tampilan tebih / karakter.
  • Milih lan diunggahaké nganti 50 gambar kanggo konfirmasi tampilan. Migunani kanggo mbandingaken carane gambar sing ditampilake. Nalika kaping gambar sing ditampilake, sampeyan bisa ngganti gambar tartamtu kanthi klik. * Mangga ngerti sing tampilan bisa beda-beda saka siji nyata bebarengan karo owah-owahan cara tampilan saben SNS kang. * Sawise kaca web wis sambungan, Open setelan Graph cached ing SNS. Ing kasus tampilan (OG image, judhul, etc.) wis ora dianyari sawise ganti setelan, mangga nyoba cache cetha ing saben SNS.
    • Facebook / LINE: obyek Debugger - Facebook Developers
    • Twitter: Card Validator | Twitter Developers

      Apa sing OGP? OGP stands for Open Graph Protocol, kang sistem ditetepake kanggo ngirim isi kaca ing SNS. Kanthi nyetel Open Graph mlaku, sing kasebut image / judhul / gambaran ditampilake nalika isi web bareng.

      Apa og: image penting ? Nalika kaca web wis sambungan, lan: image isi bagean gedhe saka tampilan. Kanthi nyetel og ing: image mripat-keno ing ukuran cocok, kaca web bakal luwih narik kawigaten kanggo pangguna, kang ndadékaké menyang Tambah ing Ctr / nomer views.

      gambar Cocok kanggo og: image * Gambar dianjurake Mei, 2019 *
      • Iku kanggo nandheske disetel ing tengah (Rasio aspek: 1: 0.525)
      • 1200 * 630
      • PNG Alasan Rekomendasi sing kakait karo rasio aspek saka proses komprèsi gambar lan gambar saka saben SNS. * Aspek gambar *
        • Facebook - 1: 0,522
        • Twitter (gedhe), versi PC - 1: 0,502 / versi smartphone - 1: 0,524
        • Hatena Bookmark, versi PC - 1: versi 0.68 / smartphone - 1: 0,75 Aspek iku biasane laterally dawa. Nalika gambar kothak digunakake kanggo og: image, ndhuwur lan ngisor sing dipotong. Og: image pesagi ing Twitter (ringkesan), Hatena Bookmark app lan LINE, supaya nalika vertikal / laterally dawa lan: image disetel, ndhuwur lan ngisor, ngiwa lan nengen sing dipotong lan lan ing katampil ing kothak. * Proses komprèsi gambar * Og: image iki kadhangkala teken dening SNS. Wiwit PNG punika format komprèsi lossless (cara data komprèsi sing ndadekake sadurunge lan sawise proses karo komprèsi lan pembangunan dadi babar blas padha), kualitas gambar ora ngganti. [-Bookmarklet_description_title-] [-Bookmarklet_description-] Ngembangaken alat iki kanggo tetenger bar karo seret lan selehake, setelan Graph Open saka situs ing browsing bakal katampil karo klik.

migunani kanggo

  • Priksa carane kaca sing ditampilake yen sambungan.
  • Cheking Open Graph setelan saka macem-macem kaca bebarengan.

Piranti related