RakkoTools

Tambah Nomer Kaca menyang PDF

Tambah nomer nomer menyang file PDF

Tambah favorit
Size Ukuran file maksimal yaiku 2M

Saka Kanggo

Apa alat iki bisa

Nambah nomer kaca menyang file PDF.

  • Modul halaman:
    • Kaca tunggal: tambahake nomer kaca ing posisi sing padha ing kabeh kaca
    • Kaca ngadhepi: tambah nomer kaca ing posisi kuwalik kaya kaca sadurunge
  • Nomer wiwitan: Nomer kanggo ditambahake ing kaca pisanan.
  • Jangkoan halaman: kisaran kaca kanggo nambah nomer kaca.
  • Formulir tampilan: Mung nomer, Halaman {n} (n = nomer kaca), Halaman {n} / {p} (n = nomer kaca, p = total kaca).
  • Posisi: Posisi teks.
  • Ukuran wates: ukuran wates saka pojok kaca menyang nomer kaca.
  • Font: kulawarga font, font font, ukuran lan warna.

migunani kanggo

  • Nambah nomer kaca kanggo nuduhake tatanan isi.

Piranti related