RakkoTools

Alamat IP Lookup

Tampilan informasi (IP global, agen panganggo, ukuran browser, lan sapiturute)

Tambah favorit
Tanggal lan wektu disualekno2019-12-09 19:56:31
alamat IP global3.94.129.211
inang remotec2-3-94-129-211.compute-1.amazonaws.com
negaraUnited States
areaAshburn
OSUnknown
browserUnknown
browser kode basa kompatibelen-US,en;q=0.5
browser format enkoding kompatibelgzip
browser jinis media kompatibel (tipe MIME)text/html,application/xhtml+xml,application/xml;q=0.9,*/*;q=0.8
status sambunganKeep-Alive
URL sadurungé
agen penggunaCCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)
kasedhiyan JavaScriptdipatèni
kasedhiyan Jawa
kasedhiyan cookie
kasedhiyan Flash Player
ukuran layar (resolusi layar)
ukuran browser

Apa alat iki bisa

Nampilake informasi ing ngisor iki:
 
  • Panjenengan alamat IP (global), jeneng host, negara lan wilayah.
  • piranti OS, ukuran layar lan layar résolusi.
  • agen pengguna browser Panjenengan, versi lan kasedhiyan JavaScript / Jawa / cookie / FlashPlayer.
    Alexa katampil sumadhiya nèng file CSV.

    Apa alamat IP global?

    'Alamat IP ditampilake alamat IP darmabakti sing panyedhiya wis diutus kanggo sampeyan (per contract).
    Gumantung ing status contract, alamat IP diutus ora tetep lan ngganti.
    alamat IP sing biasane ing kontrak dinamis kang ngganti nalika modem utawa dalan wis diwiwiti, setelan sing diganti, utawa nalika wektu tartamtu wis liwati. Ing sawetara kontrak, ana panyedhiya kang bisa ndandani alamat IP.
    Alamat IP kasebut kene iku kang digunakake ing internet, kados IP pribadi sing wis diutus ing lingkungan lokal.

    Apa jeneng host?

    ditampilake jeneng host iku informasi saka panyedhiya ing kontrak lan jeneng saka komputer sing wekasanipun nyambung menyang Internet.
    Piranti kados komputer lan router disambungake menyang jaringan dibédakaké karo alamat IP, lan jeneng saka komputer gadhah alamat IP iku jeneng host.
    Ing alat iki, perpustakaan disebut GeoLite2 digunakake.
     Produk iki kalebu data GeoLite2 digawe dening MaxMind, dhuwur saka https: //www.maxmind. com .

migunani kanggo

  • Nemokake metu alamat IP kanggo ijin akses situs web iku, nalika wis diwatesi.
  • Nemokake metu alamat IP kanggo ketik setelan VPN kanggo ngakses remot. < / Li>
  • Priksa yen komputer nyambungake menyang VPN / server Proxy mlaku.
  • Priksa jeneng host lan ngiro-iro panyedhiya ing kontrak yen sampeyan pengin ngganti panyedhiya utawa kontak Provider Service Internet .
  • Priksa yen JavaScript utawa FlashPlayer wis aktif nalika website ora delok.
  • Nyantosakaké CSS situs web iku lan tampilan, lan mriksa informasi bab browser / piranti lan agen pangguna nalika cacat ditemokake.
  • Ngganti agen pangguna nalika debugging website, lan nyantosakaké iku wis bener diganti.
  • Priksa ukuran layar piranti dienggo kanggo referensi arep minimal / ambané maksimum website.
  • Priksa informasi lingkungan perlu bebarengan nalika masalah occured, lan kontak adat ing layanan er.
  • Ngatur komputer perusahaan lan supaya saben pangguna mriksa informasi lingkungan.

Piranti related