RakkoTools

Ekspresi Ekspresi Reguler

Tes Ekspresi Reguler saka PHP / JavaScript / Python

Tambah favorit
Pilih jinis
/ " / "

Apa alat iki bisa

Input ekspresi rutin lan teks target, banjur nyorot bagean teks target sing cocog karo ekspresi rutin.
Ing PHP, asil saka preg_match_all uga ditampilake.

Apa modifikasi kasebut?

Uga dikenal minangka panji, ngganti prilaku ekspresi rutin.
Contone, yen sampeyan pengin cocog karo 'hello' lan 'Halo' preduli saka ekspresi biasa '/ hello /', tambah 'i' ing pungkasan pola (//).

migunani kanggo

  • Nggoleki pola ing teks lan mriksa manawa bener
  • Diwatesi lan ngekstrak teks adhedhasar pola sing ditetepake
  • Verifikasi kanthi nggunakake teks tes yen katrangan rutin ekspresi pancen bener

Piranti related